Gruppträning


BODYBALANCE

En blandning av Yoga, Pilates, TaiChi som gör dig stark, smidig, fokuserad och lugn. 30 samt 45 min.

BODYSTEP

En modern version av step-up med ledorden energi, kraft och glädje! Det är enkelt, atletiskt och roligt pass där du använder en höj-och sänkbar låda och tränar till motiverande musik.  60 min.

BODYPUMP

Styrketräning med skivstänger samt fria vikter. Lätta och medeltunga vikter i kombination med många repetitioner ger dig en komplett helkroppsträning. Finns som 45 min eller 60 min pass.

CXWORX

Dynamisk träning för mage, rumpa, rygg och axlar. Ett effektivt pass som får dig att känna dig stark och välmående.

GRIT CARDIO

LES MILLS GRIT Cardio är ett 30-minuter högintensivt intervallträningspass (HIIT) som förbättrar din  kondition, ökar din snabbhet och gör av med massor av energi. En kombination av olika kroppsviktsövningar skapar utmaningen och intensiteten du behöver för att få riktigt snabba resultat!

GRIT STRENGTH

LES MILLS GRIT Strength är ett 30-minuter högintensivt intervallträningspass (HIIT), designat att förbättra din styrka. Vi använder en stång med vikt, lös viktplatta och kroppsvikt för att träna och utmana alla stora muskelgrupper.

Höft/Knä Artrospass

Anpassad stabilitetsträning för knä och höft, med fokus på kontroll, styrka rörlighet och balans. Passet inleds med cykling!

Lätt Cykel

Lättare cykelpass 15 min. Perfekt cirkulationsträning och som uppvärmning för mer träning.

Lätt Styrka

Lättare styrkepass i grupp med skivstänger samt fria vikter. 45 min.

Mamma Bas

Grundläggande och säker träning för dig som precis fött barn. Vi lär dig stabiliserande övningar för att stärka kroppen inifrån och ut. Bebisarna får självklart vara med, ta gärna med en filt som de kan ligga på. Efterkontroll hos BM rekommenderas. 45 min

FöräldraFYS 45 min

Anpassad, säker och framförallt resultatinriktad cirkelträning för dig som är gravid, nyligen fött barn eller är pappaledig. Bebisarna är med under klassen, så ta gärna med en filt som de kan ligga på. Efterkontroll för mamman hos BM rekommenderas.

RPM

Cykelträning inomhus i grupp, där du cyklar till rytmer av kraftfull musik. 45 min.

SH’BAM

Det här är klassen för dig som vill svettas, dansa och ha kul. SH’BAM bygger på enkla heta moves till listettor och remixade gamla favoriter – helt enkelt det perfekta sättet att komma i form och samtidigt låta din inre stjärna lysa! 45 min.

SPRINT

Detta är inget vanligt cykelpass, utan du använder cykeln som verktyg för att pressa din gräns till MAX och ta din träning till nästa nivå. Våga ta dig an utmaningen – ARE you fast enough? 30 min.

BODYJAM

Because life’s too short for bad dance classes. BODYJAM är den ultimata kombinationen av musik och dans.
Tracks that you love right now? They’re in BODYJAM. That new style you’ve heard about? It was in BODYJAM last year. 60 min.

BODYVIVE

Om du vill ha den perfekta blandningen av styrka, kondition och core träning, då är BODYVIVE passet för dig. Utmaningen blir vad du gör den till då du kan anpassa nivån efter förmåga.

BODYCOMBAT

Kliv in på ett BODYCOMBAT pass och du kommer slå och sparka dig fram till en stark, funktionell kropp. En klass med hög energi, kampsports inspirerade övningar utan kontakt och inga förkunskaper behövs. 60 min.

BODYATTACK

BODYATTACK är ett högenergi pass med övningar som passar både nybörjare och vältränade. Vi kombinationer atletiska rörelser så som löpning, utfall, hopp samt styrkeövningar så som armhävningar och knäböj. 60 min.

AfroLatino Passet för dig som gillar att dansa! Fart, fläkt och energi – sköna afrikanska rytmer blandas med härliga latinobeats som garanterat får kroppen att vilja ta ut svängarna. 45 min.

Yoga

Varför inte komplettera din ”work out” med en ”work in”? Våra yogaklasser skapar lugn i ditt sinne samtidigt som du ökar din styrka, balans och smidighet i kroppen. 60 min.

Copyright © NTC