Gruppträning


AfroLatino Passet för dig som gillar att dansa! Fart, fläkt och energi – sköna afrikanska rytmer blandas med härliga latinobeats som garanterat får kroppen att vilja ta ut svängarna. 45 min.

BODYATTACK

BODYATTACK är ett högenergi pass med övningar som passar både nybörjare och vältränade. Vi kombinationer atletiska rörelser så som löpning, utfall, hopp samt styrkeövningar så som armhävningar och knäböj. 60 min.

BODYBALANCE

En blandning av Yoga, Pilates, TaiChi som gör dig stark, smidig, fokuserad och lugn. 30 samt 45 min.

BODYCOMBAT

Kliv in på ett BODYCOMBAT pass och du kommer slå och sparka dig fram till en stark, funktionell kropp. En klass med hög energi, kampsports inspirerade övningar utan kontakt och inga förkunskaper behövs. 60 min.

BODYJAM

BODYJAM är den ultimata kombinationen av musik och dans.

Because life’s too short for bad dance classes.  Tracks that you love right now? They’re in BODYJAM. That new style you’ve heard about? It was in BODYJAM last year. 60 min.

BODYPUMP

Styrketräning med skivstänger samt fria vikter. Lätta och medeltunga vikter i kombination med många repetitioner ger dig en komplett helkroppsträning. Finns som 45 min eller 60 min pass.

CXWORX

Dynamisk träning för mage, rumpa, rygg och axlar. Ett effektivt pass som får dig att känna dig stark och välmående.

FöräldraFYS 45 min

Anpassad, säker och framförallt resultatinriktad cirkelträning för dig som är gravid, nyligen fött barn eller är pappaledig. Bebisarna är med under klassen, så ta gärna med en filt som de kan ligga på. Efterkontroll för mamman hos BM rekommenderas.

GRIT

LES MILLS GRIT är ett 30-minuter högintensivt intervallträningspass (HIIT) som förbättrar din  kondition, ökar din snabbhet och gör av med massor av energi. En kombination av övningar med stång med vikt, lös viktplatta och kroppsvikt skapar utmaningen och intensiteten du behöver för att få riktigt snabba resultat!

Höft/Knä Artrospass

Anpassad stabilitetsträning för knä och höft, med fokus på kontroll, styrka rörlighet och balans. Passet inleds med cykling!

LES MILLS TONE

Om du vill ha den perfekta blandningen av styrka, kondition och core träning, då är LES MILLS TONE passet för dig. Utmanade blandning av utfall, knäböj, funktionell träning, träning med gummiband kommer hjälpa dig att göra av med energi och ta din träningsnivå till nästa steg. I LES MILLS TONE finns många olika alternativ för att anpassa träningen till nivå – träningen blir vad du gör den till då du kan anpassa nivån efter förmåga.

LES MILLS BARRE

LES MILLS BARRE är en modern version av klassisk ballett träning. Ett 30-minuters träningspass som formar och tonar dina posturala muskler, bygger core styrka och tillåter dig att fly vardagen för en stund. En blandning av klassiska ballett positioner med modern musik. LES MILLS BARRE är en kombination av puls och styrketräning med många repetitioner av små rörelser och lätta vikter.

LES MILLS SPRINT

Detta är inget vanligt cykelpass, utan du använder cykeln som verktyg för att pressa din gräns till MAX och ta din träning till nästa nivå. Våga ta dig an utmaningen – ARE you fast enough? 30 min.

Lätt Cykel

Lättare cykelpass 15 min. Perfekt cirkulationsträning och som uppvärmning för mer träning.

Lätt Styrka

Lättare styrkepass i grupp med skivstänger samt fria vikter. 45 min.

NTC Bootcamp

Vårt senaste tillskott av gruppträningspass! NTC Bootcamp körs ute i gymmet, med basen i den crossfit-inspirerade riggen. HIIT (högintensiv intervallträning) i olika stationer där vi använder både klassiska styrketräningsövningar och kroppsvikt. Ett riktigt utmanade och roligt pass! Max 12 deltagare, boka gärna i förväg. 30 min.

NTC Tabata

Tabata är en klassisk HIIT-(högintensiv intervallträning) intervallform med 20 sekunders jobb och 10 sekunders vila, dvs 2:1 jobb-vila relation. På NTC Tabata tränar vi hela kroppen i olika övningar med stång, viktplatta, steplåda och kroppsvikt – en blandning av styrka och kondition i högintensiva intervaller. Instruktören ger dig bra alternativ på övningar så att nivån passar dig. 30 eller 45 min.

NTC Strength

Back-to-basics goes HIIT. Högintensiv intervallträning med fokus på styrka. Tänk dig tunga styrketräningsövningar, längre intervaller, hög puls, fet musik. Vi utför övningar som inkluderar flera och stora muskelgrupper samtidigt. Stationsvis två och två, växelvis en jobbar, en vilar. När vi trycker på play går tåget – mycket energi och härlig gruppdynamik!
Klassen är 45 minuter inklusive genomgång av övningar och uppvärmning. Observera, för att deltaga på denna klass bör du vara frisk och skadefri.

SH’BAM

Det här är klassen för dig som vill svettas, dansa och ha kul. SH’BAM bygger på enkla heta moves till listettor och remixade gamla favoriter – helt enkelt det perfekta sättet att komma i form och samtidigt låta din inre stjärna lysa! 45 min.

RPM

Cykelträning inomhus i grupp, där du cyklar till rytmer av kraftfull musik. 45 min.

Yoga

Varför inte komplettera din ”work out” med en ”work in”? Våra yogaklasser skapar lugn i ditt sinne samtidigt som du ökar din styrka, balans och smidighet i kroppen. 60 min.

Copyright © NTC