Medlemskap


BLI MEDLEM!

Vår ambition är att våra medlemmar börjar och fortsätter leva ett aktivt liv.

Vi lever våra värderingar: att träning ska vara ROLIG, av HÖG KVALITET och PERSONLIG!

Nedan presenterar vi 6 bra anledningar till varför ett medlemskap på Norrtälje Träningscenter är en investering du inte kommer att ångra.

Träningsvägledning

För att du ska få ut mesta möjliga av Norrtälje Träningscenters utbud är Träningsvägledning inkluderat i ditt medlemsskap. Vi vill ge dig den bästa tänkbara starten med din träning och att fortsättningen därefter blir densamma! Vår ambition är att våra medlemmar börjar och fortsätter leva ett aktivt liv. Våra träningsvägledare är glada att få hjälpa dig att komma igång.

Medlemskap med möjlighet till variation

Det mångsidiga utbudet hos Norrtälje Träningscenter gör det lättare att upprätthålla träningsglädjen och på köpet kommer träningsresultaten!

En välkomnande, avspänd  och personlig atmosfär

En av våra viktigaste framgångsfaktorer är att du finner vår miljö trivsam och att du möts av en kunnig och engagerad personal – som är här för DIG.

Det lilla extra + Rabatter

Vi vill låta dig som medlem ta del av vårt övriga utbud samt våra samarbetspartners utbud till förmånliga priser. Vi erbjuder t.ex. fri tillgång till kaffe/the i vår caféhörna. Vi har självklart bastu, en för herrar och en för damer.

Det centrala läget

Mitt i Norrtäljes stadskärna hittar du oss. Perfekt för dig som vill träna på lunchen och arbetar i stadskärnan, inga onödiga transportsträckor… Tränar du hellre på kvällen är det inga problem med parkeringsplats då Norrtäljes största parkeringsplats ( intill Roslagens Sparbank ) bara är ett stenkast härifrån. Det är enkelt att ta sig hit även med kommunala transportmedel då vi är granne med busstationen.

Les Millsklasser

Vi är en träningsanläggning som har licensierade pass genom Les Mills. Detta borgar för en hög standard på instruktörer och pass, då alla Les Millsinstruktörer går på kontinuerliga uppdaterings utbildningar. Allt för din säkerhet och dina resultat!
Les Mills är världsledande producent av gruppträningsprogram och utkommer med nya passprogram varje kvartal med ny musik och nya rörelser – allt för att göra träningen varierad och rolig.

BUSrummet är ALLTID öppet!

Låt barnen ha roligt medan du tränar! BUSrummet är OBEMANNAT MEN finns självklart alltid tillgängligt för alla leksugna barn under Norrtälje Träningscenters vanliga öppettider!  Vår receptionspersonal ser till att dina barn trivs och mår bra så att du kan träna i lugn och ro. Lekrummet är inkluderat i ditt medlemskap.

 

Oj, nu blev det faktiskt 7 anledningar… Och om du frågar oss så har vi många fler!

Varmt välkommen till vår gemenskap – träna och må bra!

Kom i håg att den bästa träningen är den som blir av…

Copyright © NTC