Företag


Vi ger er verktyg och stöd

Vår målsättning är att kunna erbjuda er de rätta verktygen och rätt coaching för att ni ska känna er trygga i er friskvårdssatsning. Nedan har vi därför listat vårt utbud utifrån ett företagsperspektiv. Detta och mycket mer kan vi bidra med!

Gratis träningsvägledning

Vi vill att alla skall få ut det mesta möjliga av sin träning och upprätthålla motivationen att forstätta träna. Våra träningsvägledare hjälper dig att hitta den träningsform som passar just dig och dina behov. Som medlem har du rätt till så många träningsvägledningar du känner ett behov av. Läs mer om träningsvägledning här.

Träningsmaskiner i toppklass

Vissa gillar att träna styrketräning och konditionsträning på egen hand. För dem erbjuder vi ett stort utbud av träningsmaskiner samt avdelning med fria vikter på vårt gym.

Norrtäljes mest varierade utbud av gruppträningsklasser

Vill du bli starkare eller bättra på din kondition? Cykla, dansa eller förbättra din balans? Vårt gruppträningsutbud erbjuder något för alla oavsett om du är gammal, ung, vältränad eller just börjat med din träning.
Läs mer om våra gruppträningsklasser här.

BUSrummet – låt dina barn ha skoj medan du tränar

Låt barnen ha roligt medan du tränar!

Generösa öppettider

Norrtälje Träningscenter gör det möjligt för dig att träna när det passar bäst för dig. Innan jobbet, på lunchen eller sent på kvällen. Våra generösa öppettider är till för att underlätta för dig att komma iväg på ditt träningspass.

Copyright © NTC